Dissertatio Philosophica Inauguralis de fundamentis et obligatione legis naturae - Blair, Hugh (Edinburgi; In Aedibus R. Flamini, 1739, 1739)
Inter tot, tamque varia, quibus Natura undique reserta est, opera nullum videmus temere vagari sed omnia, sub ratis legibus comprehensa, & ad certos fines ordinata, munus suum rite exsequi.